______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Személyszállító kivitelben is bemutatkozott az elektromos Opel Combo

hirdetés

Alig egy hónappal az áruszállító Combo-e után hivatalosan is megérkezett a személyszállító kivitel. Kétféle tengelytávval de egyetlen hajtáslánccal lesz elérhető még tavasszal Európában.

 

Tovább bővült az Opel elektromos modellcsaládja miután a gyártó hivatalosan is lerántotta a leplet a Combo-e személyszállító változatáról is. Nagy meglepetés nincs, a technikai alapok ugyan azok, mint amit a teherszállító LCV kivitel esetében már megismerhettünk.

A Combo-e Life tehát kétféle tengelytávval lesz kapható, mind a két esetben beszélhetünk öt- és hétszemélyes elrendezésről is. Az 50 kWh teljesítményű akkumulátor csomag a padlólemezbe került a két tengely közé, így nem vesz el helyet sem az utas, sem pedig a csomagtérből, amely alap helyzetben 597 vagy 850 literes lehet kiviteltől függően .

hirdetés

A meghajtásról továbbra is a 136 lóerős villanyos erőforrás gondoskodik, ami 11,2 másodperc alatt képes 100 kilométeres óránkénti tempóra gyorsítani az autót, a végsebesség pedig 130 km/órában van leszabályozva a hajtás hatékonyságára tekintettel.

A már említett akkumulátor csomag ezzel a specifikációval 280 kilométeres elektromos hatótávot képes biztosítani WLTP szabvány szerint viszont cserébe 100 kW-os gyorstöltővel akár 30 perc alatt visszatölthető 80 százalékos állapotba.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button