______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Szárnyaszegett sztori, avagy így vette le ajtóval a Tesla Model X a londoni buszt

hirdetés

Menőzésből tette, vagy a szükség vitte rá arra a Tesla Model X tulajdonosát, hogy nyitott ajtóval induljon el, az eredményen nem változtat, az anyagi kár mindenképpen jelentős.

 

A Tesla Model X egyik leglátványosabb jellegzetessége a felfelé nyíló ajtó. Lényegében egy sirályszárnyas megoldásról van szó, ami azt a célt szolgálja (a látványon felül), hogy szűk helyen is könnyen be lehessen ülni a kocsiba. Menet közben azonban nem tanácsos nyitva hagyni, mert azért így is kilóg valamennyire oldalra az ajtó alsó része.

Ezt most egy angol felhasználó is megtapasztalhatta, aki ismeretlen okok miatt arra adta a fejét, hogy egy picit szellősebben közlekedik Londonban. Persze, alapvetően ezzel nem is lenne semmi gond, csak hogy emberünk túl közel ment egy buszhoz, amit szépen le is vett az ajtó alsó részével. Az anyagi kár természetesen mindenképpen jelentős, főleg, hogy az eset után a busz is szellősebb lett a kelleténél. Szép volt, a mögötte haladó motoros reakciójával tudunk leginkább azonosulni!

hirdetés

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button