______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Stratégiai partnerségben a CYBEX és az ORFK-OBB

hirdetés

Ha a gyermekek biztonságáról van szó, akkor semmilyen kérdés sem elhanyagolható. Természetesen a CYBEX eddig is élen járt ebben a témában, és az ORFK-OBB törekvései sem elhanyagolhatók. Most ketten próbálnak még többet elérni ezen a téren.

 

Az ember életében az egyik legfontosabb a gyermeke, így magától értetődő, hogy igyekszünk a legnagyobb biztonságban tudni a csemetéket utazás alatt is. Mi kell ehhez? Egy jó és megbízható gyerekülés és a megfelelő használat, amivel ki is használhatjuk az ezen eszközökben rejlő lehetőségeket, illetve a biztonságos és felelősségteljes közlekedés is elengedhetetlen a maximális védelemhez.

A CYBEX és az ORFK-OBB (Országos Balesetmegelőzési Bizottság) egyaránt elkötelezett ezen témákban, ám ketten mostantól még határozottabban léphetnek fel az ügy érdekében, hiszen hivatalosan is megszületett a stratégiai együttműködés a két fél között.

hirdetés

A közös munka célja, hogy többféle edukációs módszerrel felhívják a figyelmet a megfelelő gyermekvédelmi eszközök használatára, illetve arra is, hogy a baleset-megelőzés terén a közlekedés résztvevőit terheli a felelősség, azaz fontos a megfontoltság és a felkészültség.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen professzionális szervezettel – mint az ORFK-OBB- együttműködve hívhatjuk fel a figyelmet a gyermekbiztonsági rendszerek, azaz a korszerű és magas biztonsági fokozattal bíró autósülések korrekt használatára és azon kockázati tényezőkre, amelyeket egy jól megválasztott és rendeltetésszerűen használt gyerekülés képes kiküszöbölni, csökkenteni. Vállalatunk legfőbb célkitűzése az autóbalesetekben érintett gyermekek súlyos vagy halálos kimenetelű sérüléseinek minimalizálása.” – mondta el Sándor Pál, a Cybex magyarországi vezetője az együttműködési szándéknyilatkozat aláírását követően.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button