Responsive AdsHirdetési Zóna
hirdetés
Autós Hírek

Sportkombiként is bemutatkozik a Volkswagen Arteon

A Volkswagen egyik legelegánsabb modellje nemsokára alapos megújuláson megy keresztül. Egyelőre részletekről nem beszéltek a németek, de az már biztos, hogy lesz kombi kivitel is belőle.

 

A Volkswagen paletta egyik legelegánsabb képviselője a Passat CC eszmeiségét folytató Arteon. Bár a németek által legelőször felrajzolt forma még ma is különleges és magával ragadó, ám a kötelező frissítések felett nem lehet szemet hunyni.

hirdetés

Éppen ezért június végén hivatalosan is bemutatkozik az Arteon ráncfelvarrás, mely kívülről felfrissített fényszórókat és hűtőmaszkokat jelent, belül pedig az infotainment rendszer tudásának kibővítésére számíthatunk. Bár egyelőre még csak a gyári vázlatokat adták ki a VW képviselői, annyit azonban már most elárultak kedvcsinálónak, hogy elérhető lesz az Arteon tulajdonosok számára is a részleges “önvezető rendszer”, mely akár 210 kilométeres sebesség mellett is képes magát kormányozni, illetve a lassítást és a visszagyorsítást is megoldja, ha arra van szükség, de természetesen csak és kizárólag emberi felügyelet mellett.

Ami viszont minden eddiginél fontosabb, hogy a frissítéssel megérkezik a palettába a sportkombi változat is, mely a négyajtós kupé kecsességével rendelkezik megnövelt praktikum mellett.

hirdetés
Címkék
hirdetés

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button