______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Sportkocsi áron kínál hangfalszettet a Brabham

hirdetés

Az nem újdonság, hogy bizonyos autógyártók a négykerekűek mellett kínálnak más használati tárgyakat is. A Brabham is ide tartozik, ám a neves angol márka nem éppen a kispályát választotta ezen a területen. Sportkocsi áron kínálnak hangfalszettet.

 

Manapság nem ritka, hogy egy autókat gyártó cég a négykerekűek mellett más termékeket is felvesz a palettájába, a nagy versenymúlttal rendelkező, újabban viszont a BT62 szupersportkocsival házaló Brabham viszont egy szinttel magasabbra helyezte azt a bizonyos lécet. Hangfalszettet árulnak, nem is akármilyent.

Egészen pontosan az audio rendszerek világában profinak számító Kyron céggel álltak össze egy új projekt erejéig, melynek eredménye a Phoenix névre keresztelt szett. A dizájn a Brabham mestereinek a zsenialitását tükrözi, a technika pedig értelemszerűen a Kyron sajátja.

hirdetés

A rendszer összesen nyolc darab 700 wattos hangszórót és két darab 1500 wattos mélynyomót tartalmaz, mely a gyártó elmondása szerint olyan élményt biztosít, mintha az előadóművészek a saját házadban rendeznék meg a koncerteket.

Igaz, a Phoenix árából ténylegesen kijönne pár igazi fellépés is sztárfizetésekkel megbolondítva: 250 ezer dollárod, azaz több mint 70 millió forintod bánja, ha felbuzdul benned a legyőzhetetlen birtoklási vágy.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button