______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.05.27-2024.06.02)

hirdetés

Meglepődtünk, hogy mekkorára nőtt a Mini, majd versenykamiont építettünk és vezettük is a Scania brutális V8-as vontatóját. Persze, nem ez volt az egyetlen V8-as a héten, hiszen Pista egy 1971-es Dodge Challenger R/T volánja mögül is bejelentkezett. Csik közben harmincadik születésnapot ünnepel!

 

Mondhatni, hogy ez a hét közel sem lett elaprózva. Óriási Minit teszteltünk, majd megnéztük, hogyan épül meg egy igazi versenykamion. Ha már kamion, akkor el is mentünk megnézni a Scania óriási V8-asát, de a hetünk V8-as fénypontja mégis csak az 1971-es Dodge Challenger R/T teszt volt!

Szpíkzone S05E19: Debrecen Drive, lángoló Dacia, olasznak számít-e a marokkói Fiat?

Mesélünk a hétvégénkről, turkálunk az autógyártók zsebében, de lesz boruló hajó és lángoló villanyautó is! Ma este Csík, Göbi, Frankie és SK Peti szórakoztat, a DJ pult mögött Dzsí.

hirdetés

Mini Countryman JCW: Óriási vagy, kicsim! – Speedzone teszt

Ha a méreteit nézzük – nagyobb, mint egy Qashqai. Ha az erejét, akkor már egy Ferrarinál járunk, még ha nem is a legújabbnál. Belül meg… egy jó ízléssel berendezett divatszalon. Viszont Mininek hívják. Egész pontosan Mini Countryman JCW-nek.

hirdetés

Speedzone műhely: Építsünk versenykamiont!

Ha nem kapható elég jó alap, akkor csináljunk egyet szinte tiszta lapról. Kis túlzással ez történik, de hogyan kezdjünk neki és ki mondja meg, ha még nem elég jó? Kiss Norbi Európa bajnok kamion versenyző műhelyében jártunk.

Dodge Challenger R/T (1971): Az erő vele van – Speedzone Desszert

Aki látta az 1971-es Vanishing Pointot, annak nem kell magyarázni, hogy mi ez az autó. Aki Speedzone-os annak sem: tiétek a fogyasztás, miénk a V8. Mégpedig egy 383-as Magnum blokkal, Hurst shifteres kézi váltóval, és a hetvenes évek boldog gondtalanságával.

Van a Scania és vannak a kamionok (Speedzone S12E45)

Visszatért a mára világhírűvé vált Svempa által megálmodott és a Scania legendás V8-as motorjával párosított Scania 770S Frost edition. A limitált szériás erőgépből szerencsére Magyarországra is jutott egy darab, hála egy Scania V8 fanatikus vállalkozónak.

Vasárnapi Csik: Boldog 30. szülinapot 1994-esek!

Most egy ezrest lépünk vissza az időben, egészen az egyessel kezdődő évszámokig. A világ még teljesen más hely volt; egy akkori ember nehezen értené a mait, egy mai nehezen érti az akkorit. Megpróbálom nektek összekötni a kettőt.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button