______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.05.20-2024.05.26)

hirdetés

Ezen a héten duplázott a Ford a Speedzone csatornáján, hiszen kipróbáltuk az új Mustang Dark Horse kivitelét, majd egy visszafogott, de mégis élhető 14 éves Focus kombival ismerkedhettünk meg. Szó esett az autók pakolhatóságáról, illetve természetesen bejelentkeztünk a Debrecen Drive-ról is!

 

Elég erős kezdéssel ugrottunk neki a hétnek, hiszen Pista jelentkezett be az új Ford Mustang Dark Horse nemzetközi premierjéről. A vakációra készülve kiveséztük azt is, hogy miként érdemes rengeteg csomaggal nekivágni az útnak, illetve azt is megvizsgáltuk, hogy mennyire élhető a mai világban egy alap kivitelű 14 éves Ford Focus. A Debrecen Drive-on is képviseltettük magunkat, ahol egy élő bejelentkezéssel mutattuk be, hogy mik az idei látnivalók.

Ford Mustang Dark Horse: Tegyél a fekete lóra? – Speedzone teszt

Ahol kell, ott belenyúltak, ahol nem, ott nem piszkálták, a hetedik generációs Mustang hardcore kivitele élteti még az amerikai álmot.

hirdetés

Speedzone műhely: Pakolási tippek nyaralásra

Itt a jó idő, mindenki a nyaralásra készül. De mit csinálj ha több a cuccod, mint amekkora a csomagtartód? Pista és Janklovics Peti megmutatja.

hirdetés

Ford Focus 1.6 TDCi (2010): Beton alap – Speedzone használtteszt

A célszerűség-tartósság-fenntarthatóság szentháromság autós földi megtestesítője a második szériás Ford Focus, pláne ezzel a leggyengébb dízelmotorral, pláne kombiban, pláne csak a legszükségesebbekkel felszerelve. Alapvetően dögunalmas is, de igazából mégsem az.

Debrecen Drive feat Speedzone (Speedzone S12E45)

Idén is itt vagyunk a Debrecen Drive-on, megmutatjuk a legérdekesebb járműveket, kiállítókat és természetesen lesznek sztárvendégeink is.

Természetesen továbbra is érdemes követni a közösségi média felületeinket is, hiszen azokon sok érdekes és sokszor humoros tartalommal találkozhatsz napi rendszerességgel.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button