______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.04.08-2024.04.14)

hirdetés

Egy mindennapi igásló Skoda, elektromos Passat alternatíva, a kormány működése, illetve egy még a mai napig is ragyogó csillag a múltból. Így telt a hetünk!

 

Ezen a héten kipróbáltuk a mindennapok igazi igáslovát, azaz vallattuk a 12 éves Skoda Octavia kombit. Megnéztük, hogy tényleg képes lehet-e kiváltani idővel a Volkswagen Passatot az elektromos ID.7-es, illetve alaposan körbejártuk a kormányművek működését is. A Mercedes örök csillaga, a W111-es kupé pedig V8-as motorral repített vissza bennünket a múltba.

Szpíkzone S05E13: Dobós cégek, új KRESZ, megint kamu?

Esküsznek rá, hogy nagyon gyűjtöttek és kutattak, de vajon hihetünk-e a KTI-nek? Mindeközben havi pár forintért úgy nyomod a gázt, ahogyan csak akarod. Évek óta. Mostanra lett belőle hír. És persze nem történik semmi.

hirdetés

Volkswagen ID.7 Pro (2024): Passat helyett? – Speedzone teszt

Belül már nagy, az anyagok igényesebbek, az összeszerelés minőségével soha nem volt probléma. De ki tudja ez az autó váltani a Passatot?

hirdetés

Speedzone műhely: A csoda itt kezdődik

A Thyssen központjában olyan dolgokat mutattak meg nekünk, amiket naponta használunk, de nagyon keveset tudunk róluk. A járművek kormányműve meglepően bonyolult szerkezet, ezek a mérnökök azonban nagyon képben vannak vele…

Škoda Octavia 2.0 CR TDI Elegance (2012): Racionális döntés – Speedzone használtteszt

Nem állítjuk, hogy mindenkinek megfelelő autó a dízel Skoda Octavia II kombi, de sokunk számára a legracionálisabb döntés. Elmondjuk, hogy miért.

Mona Lisa ez, nem Mercedes (Speedzone S12E39)

Ha azt mondom, az új kor legszebb Mercedesét mutatjuk be a mai adásunkban, amivel a világ legmenőbb helyein, legelegánsabb partijaira érkezve sem kell pironkodnod, szerintem nem lövök nagyon mellé. Ez ráadásul a csúcskivitel, amiben a klímabőrsperrsibeda mellett még a motor is V8-as. Gyertek, kezdjük meg a lakomát.

 

Mindezek mellett kisorsoltuk a Speedzone Carwash nyereményautót is. Ki lett a Volkswagen T-Roc tulajdonosa? Nemsokára kiderül!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button