Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.03.11-2024.03.17)

Sportos Opel SUV próbálkozás, a Lexus megpróbálja bevenni a kompakt crossover piacot, Genfben pedig a Renault és a Dacia gurított akkorát, amire már régóta nem volt példa Európában. Göbi és Zoli között is izzott a hangulat ezen a héten.

 

Ezen a héten kicsit hagytuk a múltban merengést és inkább a jelenre és a jövőre fókuszáltunk. Az Opel Grandland például sportosabb, GSe verzióban mutatkozott be, majd a Lexus kompaktját elemeztük ki alaposan. A műhelyben csak úgy izzott a hangulat az izzítógyertyáknak köszönhetően, Genfben pedig a Renault és a Dacia vitte el a show-t.

Szpíkzone S05E10: Veszélyes érintés, kevesebb ID.3, csökkenő oldtimer árak

Pontot fog levonni az Euro NCAP az érintő funkciókért, leállítják az ID.3 gyártását Wolfsburgban, zuhannak az értékes oldtimerek árai. Pénzt fognak kérni a jövőben az OBD csatlakozó használatáért?

Opel Grandland GSe (2023): Túl erős, hogy igaz legyen – Speedzone teszt

A Grandland legerősebb, legsportosabb változata tipikusan olyan felszereltséget kapott, amit nehéz elképzelni, hogy valaki valóban akarna. Nézzük meg, mennyire ralis a rally futómű és próbáljunk meg együtt rájönni, kinek való ez az agyonsportolt hodály!

Speedzone műhely: Izzít, izzik és nem füstöl

Egyszerű alkatrész, de az évek folyamán több funkciója is lett, mint a hideginditás elősegítése. De mi történik, ha elromlik?

Lexus LBX (2024): Lexus a kis kategóriában? – Speedzone teszt

Különleges anyagok és különleges felszereltség a kompakt crossover kategóriában, de vajon elég lesz ez a sikerhez? Kipróbáltuk az új Lexus LBX-et!

Mi kitartunk a végsőkig! (Speedzone S12E36)

Szépen, csendben tolják a szekeret, minden évben egyre nőnek és egyszer csak azt vesszük észre, hogy ahová nézünk, ott mindig van egy autójuk a képbe. És még magyarul is tudnak.

Továbbra is kövessétek a social media felületeinket, ahol további érdekes és sokszor humoros tartalommal találkozhattok!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button