Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.02.26-2024.03.03)

Év Autója választás, visszatérő Genfi Autószalon és Lancia Kappa átvizsgálás. Tesztautók terén a két véglet mutatta meg magát ezen a héten, azaz használt Suzukit nézegettünk és kipróbáltuk a Mercedes legújabb kupéját is.

 

A hetet egy élő bejelentkezéssel kezdtük, ahol velünk követhettétek az Év Autója választás fejleményeit. Használt kocsikból sem volt hiány, hiszen egy Suzuki Wagon R+ tesztelése mellett szemügyre vettük Pista legújabb szerzeményét, az olasz csodagépet is. Göbiék beszámoltak az olaszországi utazásokról, majd a Mercedes CLE vallatása történt meg. A hétvégén visszatértünk a Genfi Autószalonra, ahol első körben a múlt nagyágyúi közül szemezgettünk.

Ez lett idén az Év Autója!

Ott voltunk Genfben és végig követtük az Év Autója választást! Sok-sok fordulat után lett meg a végső befutó!

Suzuki Wagon R+ (2001): Elemi öszvér – Speedzone használtteszt

Nincs sok olcsóbb autó ma a piacon. De ezen az áron nincs is sok, ami tágasabb, praktikusabb, egyben tartósabb lenne. Öreg, kicsit hitvány, de szerethető, ez a Wagon R+.

 

Speedzone műhely: Hadd fájjon, hagyom!

Én nem tudom, mi ez, de jó nagyon, Fájása édes, hadd fájjon, hagyom. Ha balgaság, ha tévedés, legyen, Ha szerelem, bocsásd ezt meg nekem Dehogynem tudom: a csodás, öthengeres hang egy klasszikus és elegáns estélyiben. Mérlegen a Kappa!

Speedcast (S01E26) – Olasz tempó

Bejártuk Olaszországot és Sziciliát lakóautóval, voltunk fent és lent, itt van az elmúlt 8.000 km története, megosztjuk veletek.

Mercedes-Benz CLE 300 4MATIC Coupé: Sikerült? – Speedzone teszt

A CLE elnevezés egy teljesen új Mercedes-ötvözetet takar. Van benne C-osztály, van benne E-osztály, de a lényeg, hogy Mercedes és kupé. De sikeres a recept, vagy maszlag lett a végeredmény?

Autószalon ez még? (Speedzone S12E34)

Üresség a lélekben és üresség a csarnokokban. A néhai autóipari promenád lassan kies pusztává változik, ugyanakkor még mindig találni kincseket a romok között és még mindig vannak, akik kitartanak és mutatják a jövőt. És a múltat is.

Természetesen továbbra is érdemes követni a social media felületeinket is, ahol érdekes és sokszor humoros tartalommal is találkozhattok.

Mindezek mellett megkezdődött a Speedzone Carwash nyereményjáték utolsó hónapja is, de még semmi sincs veszve, akár te is megnyerheted még a Volkswagen T-Roc nyereményautót!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button