______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.02.19-2024.02.25)

hirdetés

Ezen a héten megnéztük, hogy mit tud az új 5-ös BMW tisztán elektromos változata, majd elkalandoztunk a modell múltjában is. Csik bevezetett minket az Év Autója választás világába és bemutatta legújabb felújítandó szerzeményét.

 

Tesztautók szempontjából most egyértelműen az 5-ös BMW körül forgott minden, hiszen kipróbáltuk a legújabb elektromos kivitelt, majd pedig megnéztük egy E12-es segítségével, hogy honnan is indult el ez az egész sztori. Göbi termosztátokat elemezget, Csik pedig elkalauzol minket az Év Autója választás világába, utána pedig lerántja a leplet a legújabb szerzeményéről is.

Szpíkzone S05E08: Te melyiket választanád?

Eljött az idő, megint megmérettetnek az új típusok, ismét lesz egy győztes. De ki lehet az?

hirdetés

BMW i5 eDrive40 G60 (2024): Autó marad ez, ameddig csak lehet – Speedzone teszt [4K]

Az új 5-ös még mindig BMW – el lehet rúgni, komfortos és nem recseg, de itt is látjuk: a tűz nem a villanyban van. Szerencsére az i5 eDrive40 mellett azért vannak sima 5-ös, benzines, sőt dízeles modellek is a kínálatban – azok az igaziak.

hirdetés

Speedzone műhely: Technikai fejlődés?

Egyszerű alkatrészektől jutunk el a bonyolult, összetett alkatrészekig és a szerelők a mérnökökre mutogatnak, a mérnökök pedig a marketinget okolják. Mi történik itt?

BMW E12 525 (1980): Minden, ami jó – Speedzone használtteszt

Hathengeres motor, hátsókerékhajtás, pazar forma, klasszikus és elegáns vonalak, sportosság… Mindent tud az E12, ami miatt szeretjük az autózást.

Így választjuk az Év Autóját – bennfentes! (Speedzone S12E33)

Gyertek velem Mortefontaine-be, ahol az Év Autója döntős autók utolsó körös tesztelése zajlik. Most közelről is láthatjátok, hogyan csináljuk, mik a szempontok és miért nyer majd az, amelyik nyer. Hogy melyik? Hm…

Vasárnapi Csik: Vettem egy Vespát a feleségemnek…

Igen, tudom, kicsit förtelmesen néz ki, de majd elmagyarázom, miért volt éppen ez az ideális választás. Gondoltad, hogy megúszod? Hosszú Canossa-járásnak vágtam neki, itt a sztori eleje.

Mindezek mellett természetesen továbbra is érdemes követni a social media felületeinket is, ahol érdekes és sokszor vicces történetek bukkannakk fel szinte minden nap!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button