Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.02.12-2024.02.18)

Elektromos autó, generációt váltó japán és egy igazi terepes célszerszám a múltból. Életveszélyes kalandok, elévült bűnök és gyermekeknek szánt versenygépek is terítékre kerültek ezen a héten.

 

Megint csak egy olyan hét áll mögöttünk, amikor is sikerült elég széles skálán kalandoznunk a témákkal. Megnéztük, hogy mennyit változott a Toyota CH-R egy generációváltás alatt, majd meglátogattunk egy műhelyt, ahol gyermekeknek is gyártanak komoly versenygépeket a terepre. Bolya Zoltánnal a régi idők autólopásairól beszélgettünk majd pedig alaposan megvizsgáltuk a Suzuki kis terepjáróját a múltból. Élőben mutattuk be a Hyundai elektromos autóját, szombaton pedig embert próbáló életveszélyes kalandokba nyerhettünk bepillantást.

Szpíkzone S05E07: Kínaiak mindenhol, kincsek itthon?

Göbiék visszatértek, a kínaiak piacot foglalnak, legendás autók kerülnek eladó sorba. Mindent megbeszélünk a Szpíkzone-ban, senki sincs biztonságban, csatoljátok ti is be magatokat és csatlakozzatok hozzánk!

Toyota CH-R (2024): Merészebb, finomabb, gyorsabb – Speedzone teszt

A CH-R második szériája autóbb lett, kinézetre talán még mellbevágóbb, miközben használhatóbb. De a legfontosabb: jobb vezetni!

Speedzone műhely: Ember és gép küzdelme. Kicsiben.

Az épített csővázas szöcskék, buggyk az autóversenyzés legnyersebb élményét nyújtják azoknak, akik elég bátorságot éreznek magukban, hogy szélvédő nélkül kapják arcukba a port és a sarat, kerék a kerék elleni küzdelemben mérettessenek meg üvöltő, a végtelenbe forgó motorok hangja közt. De mi a helyzet, ha valaki korán kezdené?

Speedcast (S01E25): Loptunk mindent (Bolya Zoltán)

Bolya Zoltán tettei a jog szerint elévültek, vagy szabadságvesztésre lettek váltva, de valójában nagyon sokkal tartozik még. Azzal tud segíteni, hogy őszintén beszél viselt dolgairól, így megismerhetjük a másik oldalt és talán felkészültebbek lehetünk.

Hyundai Ioniq 5 Live: Ha elektromos, akkor ez

Olyan messzire dobta a lasztit a Hyundai az Ioniq 5-el, hogy a mai napig nem igazán hozta vissza senki sem. Megmutatjuk, miért.

Suzuki Santana (SJ410): Terepre termett – Speedzone használtteszt

Az apró, könnyű Suzuki terepjáró, ami mindenkinek örömet okoz… De miért Santana? 🎵

Megírtuk a búcsúlevelet (Speedzone S12E31)

Ha egy kaland nem elég, akkor húzz rá még hármat. Filléres, lerúgott rendőrautó és kőműves egyterű, ezek a srácok nem ijedősek. De hogy mit szól az AdBlue-s modern dízel a -65 fokhoz, azt megtapasztalták. A saját bőrükön.

Természetesen továbbra is érdemes követni a social media felületeinket, ahol többek között a Speedzone Carwash mosókkal és a nyereményjátékkal kapcsolatban is találhattok mindig új információkat!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button