______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.01.22-2024.01.28)

hirdetés

Ezen a héten ismét sok témával foglalkoztunk. Kipróbáltuk például a Porsche kupé-SUV modelljét, de megnéztük azt is, hogy bírja a strapát egy igencsak jól felszerelt francia családi egyterű. Belekóstoltunk az agrár világába, aztán pedig civil rendőrautókkal róttuk az utakat szabálytalankodókra vadászva. Csik is szerelt egy kicsit!

 

A hetet egy kis fényűzéssel kezdtük a Porsche Cayenne S Coupe volánja mögött, de aztán gyorsan átültünk egy igazi lakossági tesztautóba, egy használt, de nagyon jól felszerelt Peugeot 5008-asba. Pista az Agromash Expón mutatta be az agrárvilág legújabb fejlesztéseit, majd civil rendőrautókkal vadászott szabálytalankodókra. Csik egy kis szereléssel jelentkezett.

Szpíkzone S05E04: Jó bérautó a villanyautó? Nem lesz többé VW kabrió. Bezár a Mullin múzeum.

Lakatos Gergő segít nekünk megérteni, hogy a Hertz miért adja el elektromos flottája egy részét, Csík mesél nekünk a rövidesen bezáró Mulliner múzeumról, Bence elképed, mert rekordösszegért árvereztek el egy F40-es Ferrarit, Viktor elsiratja az utolsó VW kabriót.

hirdetés

Porsche Cayenne S Coupé (2024): Minden maxon? – Speedzone teszt

Erős, gyors, nagy, Porsche. De elég ez ahhoz, hogy más legyen, mint a többi? Norbi keresi a választ.

hirdetés

Speedzone műhely: Itt minden nagy!

Egészen szombatig áll a bál a Hungexpón, igazán döbbenetes gépek és számok, űrtechnika és vas, ha találkozik. Itt a helyed, mi ott leszünk!

Peugeot 5008 (2012): Okkal kerül ez ennyibe? – Speedzone használtteszt

Az első generácós Peugeot 5008 nagyon csábító lehet azok számára, akik egy pofás, nagy, variálható egyterűt keresnek. Azonban hatalmas taposó aknákra lehet lépni, ha nem ismerjük megfelelően a típust vásárlás előtt. Ebben a rendhagyó tesztben Novoth Tibi segítségét kértük, hogy tegye tisztába, mely motorokkal szabad megvenni ezt a francia 7 ülésest!

Egy nap a rendőrökkel (Speedzone S12E29)

Mi mindent látnak, mi minden felett hunynak szemet és mi az, amire rögtön ugranak? Beültünk melléjük, hogy lássuk erről az oldalról is a közlekedés sötét oldalát.

Vasárnapi Csik: Ez a hátsó agy akkor kinek a hibája volt?

Ismerem a mifelénk kötelező álláspontot: az angolok hülyék, az angol autó szar, az is idióta, aki angolt vesz. Miért veszem ezt elő? Előjött egy sokadik probléma a Triumph-fal – mindenki, rajta, itt az ideje újra révülten skandálni a kötelező mantrát. Én megint másik utat képviselek: sokadszorra sem az angolokat gyanítom a hiba hátterében. Mindenesetre megoldottam a dolgot, bár belekerült néhány hétnyi munkámba.

Mindezek mellett továbbra is kövessétek a social media felületeinket, ahol élő bejelentkezésekkel és izgalmas sztorikkal találkozhattok minden héten!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button