______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2024.01.15-2024.01.21)

hirdetés

Ezen a héten nem csak autókkal foglalkoztunk, hanem picit beleástuk magunkat a szerszámok világába is. Pere Laci egy atomreaktorral került szembe, Bence és Pista pedig visszatért egy régi formátummal, az élő adásban teszteléssel.

 

Az elmúlt hét napban mindenki találhatott valami hozzá közel álló témát a Speedzone csatornáján. Az új autók szerelmesei például mindjárt két modellel ismerkedhettek meg, ráadásul az egyiket mindjárt élő adásban, ahol kérdezni is lehetett. Mindezek mellett Peti megmutatta, hogy mit tud egy használt Opel Adam, Pistáék pedig a szerszámok világával ismerkedtek meg. Pere Laci az atomok világával ismerkedett meg és belekóstolt abba is, hogy milyen irányítani egy igazi atomreaktort.

Szpíkzone S05E03: Elkaszált B+ jogsi és az első magyar űrséta

hirdetés

Hyundai KONA (2024): Nézz a szemembe, te állat! – Speedzone teszt

Mostanában divat lett ez a földönkívüli arc, ezt leszámítva a Kona nagyobb, használhatóbb lett, pedig az előzőt is épp elegen szerették. De eltelik majd egy idő, mire megtanulsz rá visszanézni a parkolóban.

Speedzone műhely: Patenttől a rakétáig

hirdetés

Szerszámok, amelyekről nem is tudtad, hogy léteznek, avagy hogyan lesz egy kis családi boltból az ország legspecializáltabb üzlete?

Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI: Él még a dízel! – Speedzone ÉLŐ

Plug-in ide vagy oda, a Volkswagen nagy SUV-ja még mindig kapaszkodik és jól is teszi. De milyen áron?

Opel Adam 𝒢𝓁𝒶𝓂 (2015): Mersz egyedi lenni? – Speedzone használtteszt

Az Adamot sokan elfelejtették már, új korában nem aratott hatalmas sikert és talán kicsit eltűnt a Fiat 500 árnyékában. Vajon jót tett neki az idő, ideális választás lehet, vagy még jobban megkopott a fénye az évek alatt?

Használtteszt: EK10 atomreaktor (1971) (Speedzone S12E28)

Sokan és mindenfélét magyaráznak a nukleáris reaktorokról, utánamentünk a témának és derekasan kiveséztük. Alapos felkészülés után megkaptuk a vezérlőben az irányítást: izzadtak a neutronok, urán-izotópok és biztonsági szirénák. Most te is képbe kerülhetsz, ha picit figyelsz.

Természetesen továbbra is érdemes követni a social media felületeinket is, hiszen ott további érdekességekkel, például Göbi új kalandjaival is találkozhattok!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button