______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ráncfelvarrást kapott a Hyundai Bayon

hirdetés

Külső és belső tekintetében is modernizálta a Hyundai a Bayont, de technikai értelemben lényegében minden maradt a régi.

 

Háromévnyi piaci jelenlét után megkapta az első frissítését a Hyundai kisebb SUV modellje, a Bayon. Persze, még így is friss típusról van szó, így csak visszafogottan nyúltak a kocsihoz a gyáriak.

Külső tekintetében az orr átszabása a legszembetűnőbb. Teljesen átalakult például a hűtőrács formája, illetve a két fényszórót most már egy LED csík köti össze. A lökhárító alja is élesebb kialakítást kapott, illetve az ezüstözött rész is látv ami sportosabb hatást kölcsönöz az autónak. Hátul a változások már nem ennyire egyértelműek, lényegében a hatást a fényezetlen műanyagok arányának alapos lecsökkentése frissíti csak fel.

hirdetés

A belső térben a központi kijelzőt érintő változást figyelhetjük meg. Mostantól a vásárlók ugyanis nem 8 hanem egy 10,25 colos infotainment képernyőt kapnak, a Bayon pedig mostantól képes a felhőalapú frissítéseket is kezelni. Alapárassá vált a digitális műszeregység is, illetve a belső világítás már nem hagyományos, hanem LED-es izzókat tartalmaz. A modernizálás jegyében az USB-A csatlakozókat is USB-C-re cserélték a beltérben, illetve természetesen megmaradt a vezeték nélküli töltés lehetősége is.

A vezetést segítő rendszerekhez és a motorpalettához nem nyúltak hozzá a gyáriak, azaz továbbra is maradt az 1 literes háromhengeres erőforrás 100 és 120 lóerős kivitelben.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button