______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.11.13-2023.11.19)

hirdetés

Elég mozgalmas héten vagyunk túl, hiszen a Suzuki Jimny és az új Peugeot E-3008 bemutatása mellett például a csapágyak világával is megismerkedhettünk, majd benézhettünk a dunai hajózás színfalai mögé. Egy kiállításon legendás autókból szemezgettünk, beszélgettünk Kiss Norbival és mindeközben elrajtolt a Speedzone Carwash autómosó-hálózat is!

 

A Speedzone történetének egyik legfontosabb hetén vagyunk túl. Műsorok tekintetében eléggé széles merítéssel találkozhatunk, hiszen két autóteszttel szolgálhattunk nektek, vendégül láttuk a kamionversenyzés fenegyerekét, Kiss Norbit, beleártottuk magunkat a csapágy világába, hajóztunk a Dunán és még Bolognába is eljutottunk egy óriási veteránautó-kiállításra.

Mindeközben pedig elrajtolt a Speedzone Carwash autómosó-hálózat is, mely már 20 helyszínen érhető el. Még jobb hírt akarsz? Akár egy autót is nyerhetsz velünk!

Na de lássuk tételesen, hogy mi is történt a héten!

hirdetés

Szpíkzone S04E40: Ki felel a balesetet okozó önvezető autókért?…

Ki felel a balesetet okozó önvezető autókért? Mellé: Rotax motoros gyilkos bálna és tehénlepénnyel hajtott Suzuki

A mai Szpíkzoneban Csík, Göbi, Pere Laci és Viktor. Szó lesz még az EU által előírt jogsicseréről, a dízel kamionok alkonyáról, és arról, hogy a Toyota nevet-e a végén?

hirdetés

 

Suzuki Jimny (2021): Élet a rácsok előtt – Speedzone használtteszt

A Szent Grál 4-üléses csak azoknak jött össze, akik időben kapcsoltak, a 2-üléses fapad pedig kompromisszumos. Vagy mégse? Megéri használtan, pár évesen a japán harci-doboz, akár az újkori árát meghaladó összegért? Nézzük meg hogy bírja a városi strapát egy 2 éves Jimny!

 

Speedzone műhely: Búg a csapágy?

Hogyan lehet diagnosztizálni egy búgó csapágyat, és vajon melyik csapágy adja a nem kívánt hangot? Új megfejtések a Carclassic műhelyből!

 

Speedzone Carwash: Moss és nyerj!

Élőben az első Speedzone Carwash autómosóból.

És a videó a nyereményautóról, ami garantáltan megmozgatja a fantáziád:

 

Speedcast (S01E22): Beültem és azt mondták: menjél! (Kiss Norbi)

Igen, ilyen egyszerűen kezdődött az az út, amely öt EB címhez juttatta a leggyorsabb kemionsofőrt az országban. Kiss Norbi, aki vonattal ment az első szimulátor-kormányáért a városba. Tudtad, milyen gyors lenne a gép, ha nem lenne benne limiter?

 

Peugeot E-3008: Egy lépéssel előrébb, féllel feljebb – Speedzone teszt

3008-as Peugeot már volt eddig is, s hihetnéd, ez most a korábbi modell kíméletlenül erős faceliftje csupán. De nem. Teljesen új a platform, ebben az autóban találkozunk vele először, bár aláteszik majd egy rakás egyéb Stellantis-típusnak is.

 

Dízelek a Dunán (Speedzone S12E19)

Itt vannak a mindennapjainkban, mégis alig vesszük észre őket. Pedig nem is kicsik, csak olyan távol állnak az átlagos közlekedőtől, mintha egy másik bolygón lennének. Pedig vízen is van élet!

 

Vasárnapi Csik: Ekkorát még soha nem láttunk

Bologna auto e moto d’epoca, Európa legnagyobb veteránjármű-kiállítása és börzéje.

 

Mindezek mellett nem mehetünk el szó nélkül Peti rövidteszt-sorozata mellett sem, melynek alanya az új elektromos Volvo EX30. A héten megismerhettünk általa az egy– és a kétmotoros változatot is, de ez csak a kezdet, hiszen nemsokára újabb videók érkeznek a social-felületeinkre!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button