Autós Hírek

Speedzone-merítés, avagy ez történt ezen a héten (2023.11.06-2023.11.12)

Ezen a héten sok mindenbe belekóstolhattunk. Kipróbálhattunk egy klasszikus Jaguárt, egy kis műszaki segédlettel driftelhettünk kimondottan a tudomány jegyében, majd megnéztük, hogy miről is szól a Kia legnagyobb elektromos modellje. Végül, de nem utolsó sorban, találkozhattunk az autókkal, melyek régen főleg a szobák falán léteztek poszter formájában.

 

Ha mindent összegzünk, akkor ez a hét döntő többségében ismét régebbi legendás autókról szólt. Három ilyen modellt is megismerhettünk két rész alatt, de azért természetesen nem csak a múltban merengésről szóltak a napok. Driftelni a tudomány jegyében? Ez a nekünk való móka! Na de mit szólt Csik a Kia majdnem 3 tonnás elektromos szörnyetegéhez? Nézzük!

Szpíkzone S04E39: Robbanó gyár, dugába dőlt tervek

Lassulni látszik az elektromos-boom, a piac tele, akkumulátor van elég, de mi köze ennek Tina Turnerhez?

Jaguar XJ-S H.E. (1981): Neked is lehet egyszer V12-esed – Speedzone használtteszt

Ha tudod, melyik szériát kell belőle venni, egyszerre lehet menő, szép és használható, súlyosan erős V12-es sportkupéd, emberi áron. De csak akkor, ha. Jaguar XJ-S-teszteltünk, emlék marad.

Speedzone műhely: Tudományos tálcázás? Létezik!

Ami nekünk móka volt, az itt tudományos fejlesztés.Magyar srácok az autóipar élvonalában, driftelnek a biztonságért. És mi is.

Kia EV9: Látom, hogy böhöm nagy, de még autó-e? – Speedzone teszt

Borzasztó nagy, olyan a parkolóban, mint egy hegy. Nem, rosszabb, majdnem mint egy G osztály. Van benne egy csomó ülés is, ráadásul lehet őket forgathatósban is kérni. Masszázsfunkció, szoptató-állás (kismamáknak, te!) és… Egy csomó akku meg villanymotor. Elsőre nehéz fejben összerakni egy ilyen szörnyet, aztán beleülsz, és működni kezd a dolog.

Örök szerelmek ezek? Ferrari 308 GTS – Porsche 911S Targa (Speedzone S12E18)

Kétféle megközelítés, kétféle koncepció, tucatnyi különbség mégis egy cél. Megszépítette az idő a szerelmet vagy megkopott a sok év alatt? Poszterautók, ha lemásznak a falról.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button