______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ritka Ferrari keresi új gazdáját Japánban

hirdetés

Egy csupán 19 darabos szériában készült Ferrari modellt kínálnak eladásra Japánban. Miért pont ott? Mert a J50 kizárólag a szigetországban volt kapható!

 

Egy Ferrari birtoklása mindig különleges dolog, de az érzés még különlegesebbé tehető, ha mondjuk egy limitált példányszámban készült modell áll a garázsunkban. Most pontosan egy ilyen tétel bukkant fel a Rosso Scuderia tokiói kirendeltségének a kínálatában.

A hirdetés ne tévesszen meg senkit, nem egy “közönséges” 488 Spider modellről van szó, hanem ez bizony egy J50 kivitel. Az a típus, melyet 2016-ban mutatott be a Ferrari annak tiszteletére, hogy az olasz gyártó 50 éve van már jelen a japán piacon.

hirdetés

Összesen 19 példány készült a különlegességből és csakis japánban forgalmazták, a vásárlók pedig teljesen egyedi igényekre szabott autókat kaptak a pénzükért.

Jelen példány eredeti tulajdonosa például szemlátomást a sötét árnyalatokat részesítette előnyben, hiszen a kocsi kívül-belül fekete, csupán a vöröslő 3,9 literes V8-as motor töri meg az összképet, mely a J50 szériában 690 lóerőre lett felerősítve.

hirdetés

Az ára 398 millió japán jen, azaz jelenlegi árfolyamon majdnem 1 milliárd forint.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button