______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Rákként araszol oldalra az elektromos Hummer az új beharangozó videóban

hirdetés

A GMC palettába építve és igencsak impozáns adatokkal tér vissza villanyos hajtással várhatóan két év múlva a Hummer. A kedvcsináló videók viszont már most elkezdtek szivárogni, amiben fontos részleteket figyelhetünk már most meg.

 

Az már egy ideje tény, hogy elektromos autóként tér vissza a Hummer az autózás világába. Az is tisztázódott, hogy innentől nem külön márka lesz, hanem a GMC palettájában tűnik majd fel a Hummer EV egészen impozáns adatokkal. Egészen pontosan 1000 lóerős villanyos teljesítményt és 15 ezer Nm nyomatékot ígérnek, amit azért most még erős fenntartásokkal kezel az autós társadalom.

Amit viszont már ténylegesen lelepleztek a gyáriak, az a járgány úgynevezett “rák üzemmódja”. Ez lényegében akkor lesz hasznos, amikor a lóerők már nem segítenek, és az előre vagy a hátrafelé haladás sem alternatíva. Lényegében a négy kerék egy irányba kifordításáról van szó, aminek köszönhetően a Hummer képes lesz oldalazva is közlekedni, ha éppen azt mondjuk egy parkolóhely vagy egy akadály megkívánja.

hirdetés

Az új kedvcsináló videóhoz egy fontos dátum is érkezett, a hivatalos premier dátuma. Ez október 20-án fog megtörténni online keretek között, ám fontos, hogy ez nem azt jelenti, hogy innentől meg is kezdődik a kiszállítás a tehetős megrendelőkhöz. A gyártás ugyanis csak jövő ősszel veszi kezdetét, az elkészült példányok pedig 2022 év elején kerülnek átadásra a jelenlegi ütemezés szerint.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button