______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Pár hét alatt eladta a japán Mitsuoka a két évre tervezett összes Buddy modellt.

hirdetés

Bármennyire is furcsa egy 90-es évekbeli amerikai monstrum stílusjegyeivel felruházott Toyota RAV4, a japán Mitusoka cég lényegében megütötte a főnyereményt vele. Sose volt még ekkora sikerük, alig pár hét alatt kapkodták el a vásárlók az első két évre tervezett mennyiséget.

 

Alig egy hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról a japán különlegességről, mely egy klasszikus amerikai terepjáró stíluselemeit vegyíti egy mai modern crossover kényelmével. Bizony, ez a Toyota RAV4 alapokra felépített Mitsuoka Buddy, mely nagyon úgy néz ki, hogy nem csak nekünk jött be kinézetre, hanem sok komoly vásárlónak is.

Az átalakítást végző cég ugyanis bejelentette, hogy az összes autót sikerült már eladniuk, amit az elkövetkező két évben le fognak gyártani, egészen pontosan 200 darabot. Ezzel egyértelműen megvan a Mitsuoka eddigi legsikeresebb próbálkozása a kimondottan kis példányszámban értékesített Mazda MX5-Chevrolet Corvette egyveleg Rock Star modell után.

hirdetés

A nem várt siker (főleg annak fényében, hogy az amerikai stílussal ellátott átirat dupla annyiba kerül a helyi piacon, mint a Toyota RAV4) annyira fellelkesítette ráadásul a srácokat, hogy meghosszabbítják a tervezett gyártási intervallumot, azaz már lehet jelentkezni a 2023 után gyártásba kerülő Buddy szériára is.

Lehet, hogy ez lesz az a siker, mely elindítja nemzetközi szinten is a Mitsuoka szekerét? Könnyen lehet, de az már biztos, hogy a profittal egy ideig nem lesz gondjuk a japánoknak.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button