______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Ősszel érkezik az elektromos Mini John Cooper Works

hirdetés

Hivatalos képeken is megmutatta a Mini a John Cooper Works elektromos változatát. A technikai specifikációkról egyelőre még hallgatnak, de annyit azért már tudni lehet, hogy ebben az esetben a JCW nem csak egy felszereltségi szint lesz.

 

A BMW égisze alatt a Mini is egyre nagyobb léptekkel halad a villanyosítás felé, hiszen már a Countryman, az Aceman és a Cooper is bemutatkozott elektromos hajtással. Az utóbbi esetében ráadásul egy JCW kivitel is megjelent, de mint kiderült ez nem egy teljesítményre kihegyezett átirat, hanem inkább egy felszereltségi szint.

Nemsokára ezen javítanak a gyáriak, ősszel ugyanis tényleg megérkezik a kereskedésekbe egy elektromos John Cooper Works, mely erősebb lesz mint a villanyos Cooper. Hogy mennyivel, arról egyelőre nem beszélt a Mini, csupán annyit árultak el, hogy fejlett hajtáslánccal és lélegzetelállító dinamizmussal találkozhatnak majd a vásárlók.

hirdetés

Az autóról meg is érkeztek az első gyári képek is, melyen még enyhe álcázással figyelhetjük meg az újdonságot. Azonban már ezeken is megfigyelhető, hogy a benzines motorral szerelt és az elektromos John Cooper Works rengeteg ponton különbözni fog egymástól. Más a lökhárító rajzolata, visszafogottabbak az elektromos verzió kerékjárati ív kiemelései és még a küszöbök is elkülönítik egymástól a kipufogós és az anélküli kivitelt.

A két John Cooper Works modell jövő héten, a Goodwood Festival of Speed keretein belül mutatkozik be.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button