______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nem tudtál PS5-öt szerezni? Egy Ford Explorer vásárlásával még lehet esélyed Spanyolországban.

hirdetés

A Sony újgenerációs játékkonzolja jelenleg a legkeresettebb elektronikai hiánytermék az egész világon. Ennek fényében nem csoda, hogy a Ford úgy gondolja, hogy akár egy autót is el lehet adni vele.

 

Lényegében ma már az is tud a Sony PlayStation 5 létezéséről, aki nem követi a játékkonzolok világát. Bizony, ez a japán gyártó legújabb generációs készüléke, aminek megérkezésére lényegében egy egész világ várt, majd sokak reménye, hogy szerezzen egy példányt magának mostanság, pillanatok alatt foszlott szerte. A játékkonzol ugyanis lényegében már a megjelenése előtt hiánycikk lett a brutális számű előrendelés miatt, ahol pedig feltűnik 1-1 kósza darab, ott vérre menő küzdelem alakul ki érte a vásárlók között.

Ennek fényében nem csoda, hogy a Ford spanyolországi képviselete is meglátta a felhajtásban rejlő lehetőségeket és a PS5 iránti vágyat kihasználva próbálnak meg újabb vásárlókat becsábítani a kereskedésekbe. Egy komplett reklámkampányt húztak fel erre a témára, azaz aki most vásárol magának új hibrid Explorert, az egyben hozzájuthat az áhított konzolhoz is!

hirdetés

Azt viszont nem tudni, hogy pontosan hány darab PS5-öt tudott magának marketing célokra szerezni a Ford, ám valószínűleg nem túl sokat. Ezért is fogalmaznak úgy a kampányban, hogy az akció az “első vásárlókat” érinti, nem pedig az összeset!

A Ford az Explorer hibrid változatát idén kezdte el árusítani Európában a globális terjeszkedés jegyében. Nálunk is járt már egy tesztpéldány, az arról készült videót itt nézheted meg ismét.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button