Autós Hírek

Nem rozsdásodik az új Land Rover Defender? Némi plusz anyagi ráfordítással már fog!

Bár a legtöbb autóst erősen zavarja a rozsdásodás, létezik valahol az a vásárló, aki kimondottan vágyik a fémlemezek oxidációjára, sőt még plusz pénzt is hajlandó fizetni érte. Lényegében erre a furcsa igényre reagált most a neves holland karosszériaépítő cég az új Land Rover Defender kapcsán.

 

A Land Rover az új Defenderrel méltó emléket állít az elődmodellnek, hiszen terepjáró képessége és használhatósága már megannyi teszten bizonyított. A mostani generáció azonban egy valamit biztos nem fog felmutatni a későbbiekben sem: rozsdát a karosszérián. Miért? Mert alumíniumból készül!

“Hurrá, ezzel sem kell foglalkozni tehát”- kiált fel a legtöbb vásárló, ám valahonnan messziről, a távolból beszűrődve hallatszik egy másik hang is. Az, amelyik értetlenül áll az eset mellett, hiszen meglátása szerint, a rozsda jó, sőt, még akár szexi is lehet! Embert a bajban hátra nem hagyunk, így természetesen megszületett az a megoldás, mely segít kiélni egyes Defender vásárlóknak a rozsdafüggőségüket is!

Egészen pontosan a holland Niels van Roij Design karosszériaépítő műhely kínál előre rozsdásított elemeket az újdonsághoz. Fontos, hogy nem rozsdát utánzó festéket használnak a szakik, hanem tényleg fém megoldásokat használtak és megindították az oldalsó légbeömlőknél és a motorháztető díszeknél a folyamatot a biztos hatás érdekében!

Persze, ez nem azt jelenti, hogy a különleges kiegészítőkre voksolóknak a rozsda további csámcsogásával kell együtt élniük, ugyanis a szakik miután beindították a folyamatot, egy utólagos kezeléssel meg is állították azt. Zseniális, így most már örökké megviseltek maradnak a kérdéses elemek, de nem kell tartani attól, hogy egyszer teljesen elfogyva kihullanak a helyükről!

A beavatkozás a műhely Valiance csomagjának a részét képezi, mely az eddig elhangzottak mellett barna belső bőrözést, karbonszálas műanyag díszbetéteket és 22 colos egyedi fekete felniket foglal magába.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button