______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Nem mindennapi parfümöt dob piacra a Nismo

hirdetés

A Nismo legújabb dobása egy limitált szériás parfüm, mely igencsak különleges összeállítással szólítja meg az autózás szerelmeseit. A cseresznyevirág illata és a gumifüst szagának keveredése alakítja ki a Smell My Dust semmihez sem fogható hangulatát.

 

A Nissan sportautó részlege a Nismo egy új terméket dob a piacra. Külső kiegészítő? Teljesítménynövelő megoldás? Szó sincs ilyenről, az újdonság ugyanis nem más, mint egy különleges parfüm. A Smell My Dust, azaz “szagold a poromat” illatkombinációt nem más, mint a gyártó Formula E csapata ajánlja azoknak, akik valami másra vágynak.

Na de, pontosan mitől különleges a parfüm? A cseresznyevirág illata még nem is lenne olyan nagy szám, csak hogy a megalkotásért felelős kínai parfümőr vitt egy kis csavart a dologba. A gumifüst szagával bolondította meg a megszokott illatot, ezzel becsempészve az autóversenyzés világát is a dologba. A mester ráadásul igazi Formula E gumimaradványokat használt fel, hogy kellően autentikus legyen az összhatás.

hirdetés

Természetesen egy kis példányszámú promóciós anyagról van szó a hétvégi Shanghai E-Prix alkalmából, a Nissan nem lesz állandó szereplője a kozmetikumok világának. Azt viszont remélik, hogy az ilyen dobások összekapcsolják a Formula E csapatot a rajongók újabb generációjával, akiket könnyebb megszólítani az ilyen érzékekre ható termékekkel, mint puritán gépészettel és adatokkal.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button