______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Művészi szintre emelkedett a Lamborghini Revuelto is

hirdetés

A Lamborghini idén ünnepli fennállása hatvanadik évfordulóját, aminek apropóján ünnepi ruhába öltöztették a fontosabb modelleket. Augusztusban a Huracán Sterrato, most pedig a Revuelto kapta meg a sokszáz órán keresztül készülő Opera Unica fényezést.

 

A Lamborghini igencsak mozgalmas évet tudhat maga mögött, ami nem véletlen, hiszen a gyártó a fennállása hatvanadik évfordulóját ünnepli éppen. Ennek az ünnepi sorozatnak a része, hogy elkezdték egyedi fényezéssel ellátni a legújabb modelljeiket.

Idén Augusztusban a Huracán Sterrato kapott egyedi, az absztrakt festmények világát idéző fényezést, melyet 370 munkaóra alatt készítettek el a szakemberek Opera Unica fantázianéven.

hirdetés

Most pedig év végére a márka legújabb üdvöskéje, a Revuelto került sorra szintén ebben a projektben. Plusz pont a művészeknek, hogy nem a Sterrato dizájnját emelték át, hanem az alkotást teljesen az alapoktól kezdték újra. Így alakult ki a 435 óra alatt elkészült, lila-fekete alapú, de piros és kék elemeket is tartalmazó megjelenés.

A belső tér szintén megkapta ezeket a színeket, ráadásul a hatvanadik évfordulóra utaló elemek is megjelentek ezen a téren, így itt is elszöszmötöltek a szakemberek több mint 220 munkaórát. Természetesen a Huracán Sterrato és a Revuelto is csak egyetlen példány erejéig öltözik ünnepi dizájnba és nem kerül értékesítésre, hanem a gyári múzeum dísze lesz idővel mindkét kocsi.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button