Autós Hírek

Motorral a sávelválasztónak, avagy ezért jó látni is sávváltás előtt, hogy hová érkezel!

A motoros az átlagnál picit türelmetlenebb módon állt neki a sávváltásoknak, elmondása szerint ráadásul megszokásból csapatta neki. Sajnos most viszont egy kiépített sávelválasztó fal volt ott, ahol alig egy hete még egy tiszta sáv.

 

Motorral közlekedve az embernek nem kell szerencsére beállni a dugóba araszolgatni, hiszen óvatos manőverekkel simán el lehet menni álló autós társaink mellett. Viszont van néhány alapszabály ebben az esetben is, amit érdemes betartani, többnyire saját testi épségünk érdekében. Ilyen például, hogy ahova nem látsz be, oda nem is mész be nagy lendülettel!

Az orosz motorosunk ezt most valószínűleg egy életre megtanulta, miután egy kamiont megpróbált jobbról kielőzni. Ez idáig még rendben is van, csak éppen az óriási szerelvény takarása miatt nem vette észre, hogy ott, ahol ő képzeletben el szeretett volna húzni, bizony most egy méretes sávelválasztó fal van. Tört a motor és tört a keze is a videó leírása alapján. De miért is mert olyan lendületesen bevágni oda, amit előtte szemmel nem tudott felmérni? “Egy hete ott még sáv volt”- hangzik a válasz. Persze, ez sem mentség, mert mondjuk még ha most is egy teljes értékű sáv lett volna ott, akkor sem kizárt, hogy egy autó áll éppen a kamion takarásában!

Címkék

Hasonló tartalmak

Egy komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button