______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Milyen autót nyerhetsz idén az AMTS-en? Most kiderül!

hirdetés

Az AMTS, Európa egyik legnagyobb autó és tuning show-ja természetesen idén is megrendezésre kerül. Rengeteg látványosságra és érdekességre számíthatunk, na meg persze megint nyer valaki egy átalakított autót. Na de mit javítanak fel idén a srácok? Ez derül most ki!

 

Idén sem maradhatunk AMTS nélkül, szerencsére a srácok már gőzerővel dolgoznak is a rendezvény kidolgozásán. Érthető, hiszen a március 17-19 már igencsak közel van. A lényeg, hogy egyre több izgalmas részlet lát napvilágot.

Ilyen például, hogy természetesen idén is lesz nyereményautó. Na de vajon milyen modell kapja meg most a megszokott igényes átalakítást? Egy kereskedésben bolyongva meg is született a döntés.

hirdetés

Természetesen Nokta Balázsék konkrét elképzelésekkel érkeztek a helyszínre. Az autónak mindenképpen leellenőrizhető előélettel és garanciával kell rendelkeznie, a magas felszereltség közel sem hátrány, ráadásul nem baj, ha nincs benne a Mars-Föld távolság kétszer. Szűkül a kör, de itt még jön egy bonyolítás: idén egy családi autót választanak ki a szervezők, hiszen sok rajongó ezt kérte tőlük.

A három fős szakmai brigád rendesen elfáradt, mire megtalálták az igazi gyöngyszemet, egy gyönyörű Seat Leon FR kombit. Bravúros választás, nagyon várjuk a végeredményt!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button