Autós Hírek

Michelisz továbbra is a Hyundai kötelékében

Michelisz Norbert a közösségi oldalán jelentette be, hogy továbbra is marad a Hyundai csapatában, ráadásul a címvédést is reálisnak tartja idén. Már csak el kéne kezdeni a szezont, de ez még egyelőre odébb van.

 

Michelisz Norbert tavaly a csúcsra ért, hiszen a 2019-es év WTCR bajnokaként zárhatta le az évet. A magyar srácot azonban nem olyan fából faragták, hogy ráüljön az eredményeire, éppen ezért már az új szezonra és a címvédésre készülődik.

Most Norbi a Facebook oldalán jelentette be, hogy marad a Hyundai gyári kötelékében, azon belül is a BRC Racingnél Gabriele Tarquini csapattársaként. “A tavaly megszerzett bajnoki cím után boldogan folytatom 2020-ban is a Hyundai Motorsport kötelékében és a BRC csapatában. Miénk a cím, de hiszem, hogy még gyorsabbak lehetünk idén!”- írta a bejelentésében a magyar pilóta.

Már csak az a kérdés, hogy mikor rajtolhat el először a mezőny, hiszen a koronavírus helyzet miatt napról napra több sporteseményt halasztanak el a szervezők, ami az egészség megóvása érdekében teljesen megérthető és helyeselhető is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button