______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Mehetsz autót gyártani a Volkswagenhez, de fizetned kell érte!

hirdetés

Most bárki elmehet autót gyártani a Volkswagen drezdai üzemébe, ráadásul szakképesítés nélkül. Pénzt nem kapsz érte, sőt neked kell fizetned, de senki se gondoljon kizsákmányolásra vagy rabszolga munkára. Ez csupán egy újabb, az ügyfeleknek szóló lehetőség egy része.

 

Egy autógyárban csak szakképzett és betanított alkalmazottak szerelhetnek össze járgányokat? Alap esetben igen! A Volkswagen a drezdai üzemében azonban most eltekint ettől a kritériumtól egy kisebb pénzösszegért cserébe! Bizony, te fizetsz hogy melózhass! Hogy is van ez?

Úgy, hogy a németek a kíváncsi ügyfeleknek megengedik egy nagyjából 70 ezer forintos befizetés után, hogy teljeskörű betekintést nyerjenek a gyártás folyamatába. Ez annyit jelent, hogy előre lefoglalt időpontokban, 4 fős csoportokba szervezik a kíváncsi vásárlókat, majd egy laza italos köszöntő után jöhet is a 2,5 órás gyárlátogatás. Ezen program keretein belül van lehetőség kipróbálni, hogy miként lehet mondjuk az emblémákat felragasztani az autóra, vagy a hajtásláncot összepárosítani a karosszériával.

hirdetés

Mivel a munkafolyamatokat igazi megrendelt autókon lehet kipróbálni, természetesen szakmai felügyelettel zajlik az egész folyamat, hiszen senki sem örülne annak, ha azért kapna “hibás” példányt később, mert egy utcáról betévedt érdeklődő oldotta meg a feladatokat teljesen egyedül.

A Volkswagennek egyébként nem ez az első olyan akciója, ahol a gyártósorok közelébe enged “civileket”, ugyanis megrendelőként eddig is lehetőséget biztosítottak néhány előre lebeszélt esetben, hogy lekövethessük a saját autónk elkészítését akár személyesen is.

hirdetés

 

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button