______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Megmutatta az orrát az új Hyundai Santa Fe, izgalmas lesz a következő generáció

hirdetés

A Hyundai az új Santa Fe hivatalos leleplezését az utolsó pillanatig halogatja. Most is csak az orrát nézhetjük meg egy képen, viszont erre érdemes kitérni, mivel nem mindennapi, amit a koreaiak formaterv néven művelnek!

 

A Hyundai az eredeti tervek szerint még idén szeptemberben piacra dobja a Santa Fe legújabb modellfrissítését, amit mi inkább generációváltásnak mondanánk a rengeteg megváltoztatott részlet és az alapok miatt. De ez ugyebár még csúszhat egy picit a járvány okozta autóipari leállások miatt. A lényeg viszont, hogy végre elkezdték mutogatni a kész autót, igaz eléggé visszafogottan és egyelőre csak egyetlen részletet megvillantva.

Ez nem más, mint az autó orra, melynek dizájnja mindennek mondható, csak éppen unalmasnak nem. Megfigyelhetjük, hogy lényegében a hűtőrács dominál teljes mértékben az első traktus tekintetében, a fényszórók és a nappali menetfények csak elenyésző terjedelemben, de annál meghatározóbban vannak jelen. Ez utóbbi ugyanis T formában lett megrajzolva, ráadásul csak a betű szára található meg a hűtőrácsban, a teteje teljesen el van választva. Na de ha ez a menetfény, akkor hol vannak az igazi fényszórók? Kérem szépen a hűtőrácsba integrálva, lényegében a már említett T forma szárát fogják közre.

hirdetés

Ezzel biztos, hogy kilóg majd az új Santa Fe a hétköznapok szürkeségéből. A technikai részletekkel is éppen annyira óvatosan bánnak a gyáriak, mint a dizájn leleplezésével, így csak annyit tudhatunk, hogy konnektoros és sima hibridként kerül majd piacra, ami miatt új padlólemez is került alá, viszont a csak benzines vagy dízel eshetőségről egyelőre nem esett szó.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button