______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Meglepően kedvező árazást kaptak a Bugatti legújabb okosórái

hirdetés

A Bugatti egy osztrák céggel összeállva dobja piacra a legújabb okosóra kollekcióját. A körítés ne tévesszen meg senkit, most kivételesen nem beszélhetünk horror árazásról!

 

Nem ritka, hogy egy neves autógyár valamelyik óragyártó céggel összeállva saját kollekciót dob piacra. Ezek jellemzője általában a magas árazás, hiszen egy exkluzív autógyártó nem igazán enged az árazás színvonalából egyéb tárgyak esetében sem.

A Bugatti ennek fényében egészen meglepő lépésre szánta el magát. A neves szupersportkocsi gyártó cég ugyanis az okosórákkal foglalkozó osztrák VIITA-val állt össze egy széria erejéig, melyet egy kickstarter kampány segítségével mutattak be. Bár limitált példányszámról és látványos dizájnról van szó, az árazás közel sem horribilis!

hirdetés

Három kivitel érkezik, melyek mindegyikét a Chiron valamelyik különleges változata inspirálta. Ezek lesznek a Ceramique Edition One Pur Sport, a Divo és a Le Noire, melyek mindegyike 100 példányban készül csak el. Most a kickstarter kampány részeként 900 euróért, azaz nagyjából 300 ezer forintért lehet lecsapni egy-egy darabra, de a gyártó elmondása szerint a végső árazás sem haladja majd meg az 1239 eurót, azaz a 420 ezer forintot, amennyiben boltba is kerülnek majd az órák, mert nem megy el minden tervezett példány az akcióban. Azért erre kevés az esély.

Persze, még így is sok pénzről beszélhetünk, de annak fényében, hogy a Jacob & Co. által készített Bugatti Chiron Tourbillon órák 216 ezer eurós, azaz nagyjából 73 millió forintos árazással rendelkeznek, egészen elenyésző összegről van most szó. Persze, egy Jacob & Co. gyártmány nem is említhető egy lapon a VIITA termékeivel, de azért csak ott virít ezeken is hivatalosan a Bugatti logója.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button