______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Megint elgurult a gyógyszer a Mansory tuningműhelyben

hirdetés

A Mansory megint kitett magáért Mercedes fronton. Az új G osztály átiratuk lényegében úgy néz ki, mintha Űrdongó rátalált volna a Dubaj életérzésre. Ha nem tetszik, akkor annak örülj, hogy csak 10 darab épül meg belőle!

 

Nemrég számoltunk be arról, hogy punnyadnak a srácok a Mansory műhelyben, ugyanis a legutóbbi Mercedes S osztály átalakításuk hozzájuk mérve kimondottan visszafogottra sikerült. Most viszont úgy tűnik, hogy az akkor bemutatott tuning egy másodlagos projekt volt, a mesterek minden energiájukat és drogkészletüket a G osztály átiratba fektették.

A Mansory Gronos névre keresztelt újdonság mindent magán hordoz, amitől egyből látható, hogy a Mansory vette kezelésbe az örökifjú terepjárót. Nem spóroltak a karbon részletekkel és a légterelőkkel, a lökhárítók pedig szélesebbek és vadabbak, mint eddig bármikor. Alapszín? Rikító sárga! Mert nehogy már csak a szomszéd sárguljon be az irigységtől!

hirdetés

Sárga árnyalatból jutott szép számmal a belső térbe is, ám itt találhatunk némi feketeséget is, na meg persze burkolatokba rejtett aranypelyheket is. Nem titkolja továbbá a középkonzolon sem a Mansory, hogy limitált példányszámban készítik majd el az átépítést, egész pontosan 10 darab Gronosra várják a bátor és tehetős jelentkezőket.

Persze, a megjelenés mellé némi erősítés is jár. A G 63 négyliteres duplaturbós motorjából némi csiszolgatással 850 lóerőt préseltek ki 1000 Nm nyomaték mellett. Ezzel azért már arrébb lehet állni, vagy legalábbis 3,5 másodperc alatt 100 kilométeres óránkénti sebességre katapultálni. A végsebesség 250-es tempónál van leszabályozva. Elég is ennyi, ilyenkor is maga előtt tolja a méretes kocka a világ összes létező levegőjét.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button