______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Meghajtotta a kocsiját a szerelő, kapott egy újat a kereskedéstől

hirdetés

Egy nem mindennapi eset ért hihetetlen véget Amerikában, amikor is kiderült, hogy az egyik Chevrolet szerelő a munka elvégzése után elvitte egy kicsit csapatni az ügyfél 2021-es Corvette sportkocsiját. A száguldozás kiderült, ezért kap egy még újabbat a tulajdonos.

 

Alapvetően az, hogy egy szerelő elvisz próbakörre egy elkészült autót, nem túlságosan érdekes sztori. Egy amerikai Corvette tulajdonos esete viszont semmilyen ponton nem nevezhető mindennapinak.

A sztori főhőse a nemrég vásárolt sportkocsiját vitte vissza a gyári szervizbe azzal a panasszal, hogy fura hangok jönnek a motortérből. Az esetet gyorsan ki is vizsgálták a szerelők és meg is találták a bűnöst egy kilazult gyertya személyében. Ennek ismeretében a beavatkozás gyorsan megtörtént, de azért a szerelő elment egy kört gurulni az autóval, hogy minden rendben van-e. Közben emberünk azonban összeakadt egy Dodge Chargerrel, amivel érthetetlen módon versengésbe is kezdett a zsúfolt autópályán. A száguldozásra hogyan derült fény? Mindent felvett a kocsi fedélzeti kamerája.

hirdetés

Ezt természetesen jelezte az ügyfél a kereskedésnek is, akik sűrű bocsánatkérés közepette láttak neki az ügy megoldásának. Egészen addig ment az SMS váltás és a levelezés a két fél között, míg a kereskedés vezetője úgy döntött, hogy teljesen ingyen egy még újabb Corvette modellt a “régiért” cserébe a felháborodott tulajdonosnak.

A kereskedés tehát saját költségen rendelt be egy új autót, emberünk pedig annak megérkezéséig használhatja a jelenlegi, már jócskán kipróbált példányát is.

forrás: Carscoops

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button