______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Még idén bemutatkozhat a Tesla Cybertruck végleges változata

hirdetés

Elon Musk árulta el, hogy már csak egy hónapnyira vagyunk a Tesla Cybertruck igazi premierjétől. A végleges változat az elmondása alapján mindenben jobb lesz, mint az eddig mutogatott tanulmány.

 

Amióta csak a Tesla először megmutatta az igencsak formabontó elektromos pickupját, az foglalkoztatja a rajongókat, hogy vajon a végleges változat is megmarad-e ennyire bátor konstrukciónak, ha lesz egyáltalán ilyen. Hivatalosan még mindig nincsenek válaszok, de Elon Musk a közösségi oldalán hintette el, hogy alig egy hónap múlva minden kiderül.

Már csak azért is jó lenne pontot tenni az ügy végére, mert az elmúlt hónapokban több ellentmondás látott napvilágot, melyeket nem más, mint maga Musk dobott be a köztudatba. Először ott volt például az a megjegyzés, hogy a tényleges Cybertruck kisebb lesz, mint amit eddig mutogattak. Erre egykori elmondása szerint azért van szükség, hogy az gond nélkül beférjen az amerikai vásárlók garázsába. Aztán nem sokkal később megváltoztatta a véleményét a Tesla vezér és kijelentette, hogy mégsem lesz kisebb az autó, ha van igény a méretcsökkentésre, akkor azt majd egy másik modell piacra dobásával oldják meg.

hirdetés

Musk állítása szerint tehát még idén bemutatkozik az a Cybertruck, amit a vásárlók is megkapnak majd, ráadásul az ígéretek szerint ez nem egy butított verzió lesz, hanem inkább annak az ellenkezője. “Mindig feldühít, amikor az autógyártók megmutatják a hihetetlenül jól kinéző koncepciókat, majd a vásárlók valami jóval visszafogottabbat és rosszabbat kapnak. Ez csak engem tölt el csalódottsággal? Mi annak a hívei vagyunk, hogy a végleges modellnek jobbnak és többnek kell lennie annál, amit először bemutattunk. Ez nem lesz másként a Cybertruck esetében sem. Jobb lesz, mint amit eddig mutogattunk nektek”- árulta el Elon Musk a sikeres üzleti harmadik negyedévet is megemlítő beszédében.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button