______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Máris elkelt az összes új Lamborghini Countach

hirdetés

Még a kétmillió eurós árcédula sem tartotta vissza a gyűjtőket, alig pár nap alatt fogyott el az összes tervezett új Lamborghini Countach.

 

Ahogy arról nem is olyan régen mi is beszámoltunk, a legendás Countach visszatér a Lamborghini kínálatában egy limitált széria erejéig. A 2 millió eurós árcédulával rendelkező különlegesség ugyan a Sián alapjaira épült fel, de megjelenésében hűen hozza a klasszikus sportkocsi formai világát.

Már az első kiszivárgott képek után elkezdett ömleni a pozitív visszajelzések tengere az olasz gyártó felé, így valamilyen szinten érthető is, hogy már nem lehet újabb darabokra rendelést leadni, azaz a Top Gear informátorai szerint el is kelt mind a 112 tervezett darab.

hirdetés

A mild-hibrid rendszerű 800 lóerős V12-es motor által hajtott járgány természetesen a gyártóra jellemzően összkerék meghajtást kapott és 1595 kilós önsúllyal rendelkezik. Ezekkel az adottságokkal 2,8 másodperc alatt éri el a 100 kilométeres óránkénti sebességet, ami impozáns eredmény ugyan, de mindezek ellenére a legtöbb példány valószínűleg hűtött-fűtött garázsba vagy raktárba kerül majd igazán kedvező hozamú befektetési célokkal.

Címkék

Hasonló tartalmak

2 komment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button