______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Már kriptovalutát is elfogad a Ferrari

hirdetés

A Ferrari vezetősége jelentette be, hogy Amerikában már kriptovalutával is lehet fizetni a szalonjaikban. A következő lépcsőfok az európai kereskedések felkészítése lesz a virtuális pénzekre.

 

Bár egy évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a kriptovaluták szépen lassan elvesztik az erejüket, azóta a Bitcoin és az Ethereum például szépen kezdenek visszaerősödni a régebbi szintekre. Érthető, hogy megint elkezdik komolyan venni a nagyobb befektetők és vállalatok is, illetve tovább folytatódik az autóiparba beszivárgásuk is.

Az nem újdonság, hogy egy-két márkakereskedés már egy ideje elfogad kriptovalutát vásárláskor, most viszont ehhez az irányhoz csatlakozott kompletten a Ferrari is, miután együttműködésbe léptek a kripto-specialista BitPay vállalattal. Amerikában ezzel máris lehetővé vált a hagyományos pénz nélküli sportkocsi-vásárlás, de a gyártó már gőzerővel készíti fel az európai szalonokat is.

hirdetés

Enrico Galliera, a Ferrari marketing és kereskedelmi igazgatója azzal magyarázza a döntést, hogy a tehetős fiatal érdeklődők már egy ideje bombázzák őket ezzel a kéréssel, így nem tehetnek mást, mint beadni a derekukat is. Galliera azt is hozzátette, hogy a kriptovalutával fizetés nem tartalmaz rejtett költségeket, az egész folyamatot a BitPay viszi végbe és ellenőrzi, így az teljesen legálisan és biztonságosan történik meg minden esetben.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button