Autós Hírek

Már az új Toyota Supra is felruházható Liberty Walk karosszéria szélesítéssel

A Supra visszatérése egyértelműen a tuning világ szerelmeseit mozgatta meg legjobban. Ennek rendje és módja szerint sorra érkeznek a vadabbnál vadabb átiratok, egyelőre főként a megjelenést pofozgatva.

 

A Toyota Supra előző generációi egytől egyig kiváló sportkocsik voltak, az igazi hírnevet viszont a tuningosoknak köszönheti a széria. Ennek okán érthető, hogy az új generáció is megmozgatja a nagyobb műhelyek fantáziáját, többnyire egyelőre a külső átszabásával kapcsolatban.

Meglepő lett volna, ha pont a Liberty Walk nem látja meg a lehetőségeket a japán-német sportkocsiban, így csak idő kérdése volt, hogy megjelenjen az extrém széles karosszéria szett hozzá. Ez most meg is történt, ráadásul mindjárt kétféle kivitelben.

Az üvegszálas felépítésű komplett készlet ára 14.850 dollár, azaz nagyjából 4,2 millió forint, ugyanez a csomag szénszálas anyagokból kialakítva pedig már 16.000 dollárba, átszámolva 4,6 millió forintba kerül.

A látványos kiegészítő elemek természetesen egyenként is megvásárolhatóak. Ebben az esetben például egy első lökhárító 2750 dollárba kerül, a motorháztető pedig 3080 dollár. A hátsó szárnyat potom 3850 dolcsi ellenében lehet hazavinni, az AirRex airride futómű pedig 7900 dolláros árcédulával rendelkezik.

A motort nem érinti a cég beavatkozása, azaz a tulajdonosoknak továbbra is a BMW eredetű 3 literes hathengeres 387 lóerős teljesítményével kell beérniük, vagy természetesen a most már belépő szintet képező 2 literes négyhengeres egységet is leplezheti a látványos külső 258 lovas tudással.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button