______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Manuális váltóval is elérhető lesz a Toyota Supra

hirdetés

Sok rajongó lélegezhet fel: érkezik manuális váltóval is a Toyota Supra. Egyelőre még csak néhány kedvcsinálót dobtak a gyáriak, de még reménykedhetünk, hogy nem csak a japán belpiacra dobnak ki egy limitált szériát.

 

A BMW Z4 alapjaival jözösködő új Toyota Supra eddig kizárólag automata váltóval volt elérhető, amit a sportos autózás szerelmesei közül sokan nehezményeztek is. Bár a gyárilag kínált szerkezet hihetetlen gyors váltásokra képes, azért úgy néz ki, hogy sokan még mindig a saját képességeikben és tudásukban bíznak inkább.

Ezért is jó hír, hogy a japán gyártó bejelentette: érkezik a manuális váltóval szerelt változat, melyet még ebben a hónapban le is lepleznek. Hogy mennyire komoly a sztori? Már meg is mutatták a pedálsort, melyen bizony ott virít a kuplungoláshoz elengedhetetlen szerkezet is.

hirdetés

Mindezek mellett az is kiderült, hogy a manuális váltós Suprák külsőleg némileg különböznek majd az automata társaiktól. Persze, nem kell nagy átszabásokra gondolni, csupán az autó hátulján virító Supra felirat lesz piros, míg az automatáknál továbbra is a fekete változatot alkalmazzák majd.

Kérdés még, hogy a manuális Supra vajon a globális piacra készül-e, vagy csak egy újabb japán belpiacos limitált széria lesz belőle. Mi az első eshetőségben reménykedünk!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button