______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Letölthető lóerők a Polestar kínálatában is

hirdetés

Az elektromos autók korában a tuning leginkább szoftveres oldalról közelíthető meg. Nem csoda, hogy egyre többen kínálnak letölthető plusz lóerőket az autóikhoz.

 

Ahogyan arról nemrég beszámoltunk, a Mercedes éves előfizetéses rendszerben kínál teljesítménynövelő csomagot egyes EQ modellekhez. Nem újdonság ez az eljárás, elég csak a Tesla eddigi eljárásaira gondolni.

Most viszont egyre inkább bizonyosodik be, hogy a gyártók a jövőben egyre szívesebben nyúlnak majd a letölthető lóerők fegyveréhez, legalábbis már a Polestar is beállt a sorba a 2-es modellel.

hirdetés

A Volvo márkától már külön életet élő gyártó ugyanis bejelentette, hogy találtak még 68 lóerőt és 20 Nm nyomatékot a rendszerükben, amit potom 1200 dolláros, azaz durván 470 ezer forintos áron bárki meg is vásárolhat tőlük. Nem átalakító szett formájában, hanem szoftveres frissítésként.

A Mercedes megoldásával szemben azonban a Polestar ezt az összeget csak egyszer kéri el, azaz aki megvásárolta a frissítést, az meg is tarthatja örökre.

hirdetés

A Polestar 2 két elektromos motorja ezzel már akár 476 lóerő leadására is képessé válik egészen elképesztő 679 Nm-es nyomaték mellett, aminek köszönhetően már 4,2 másodperc alatt teljesíti az autó a 100-as sprintet.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button