______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Leszúrható kisszék használtautó árban? Már ilyet is kínál a Rolls-Royce

hirdetés

Azt már megszokhattuk, hogy amin ott van a Rolls-Royce embléma, az sosem olcsó mulatság. Ez a helyzet a most bemutatott, leszúrható, használat után pedig összecsukható kisszék esetében is.

 

A Rolls-Royce már évek óta kínál divatos kiegészítőket, melyek nem kimondottan köthetők mindig az autózás világához. Most egy újabb ilyen eszközzel gazdagodott a neves angol márka kínálata, itt van ugyanis a leszúrható kisszék, ami bárhol garantálja a kényelmet a tehetős vásárlóknak.

Természetesen, mint minden Rolls-Royce termék, a “Pursuit Seat” is a legnemesebb anyagokból készül el. A vázát karbonszálas kompozit anyagból alakították ki, hogy könnyen cipelhető legyen, az ülőfelület pedig természetesen finom, választható színű bőrözéssel és Rolls emblémával hirdeti, hogy az éppen megpihenő vándornak nem jelent gondot irgalmatlan összegeket elkölteni ilyen apróságokra.

hirdetés

A “Pursuit Seat” árából ugyanis legtöbben inkább a használt autók piacán nézegetnénk magunknak valamit. Mert bizony, 6500 angol font, azaz nagyjából 2,5 millió forint nem kevés egy cipelhető ülőalkalmatosságért, még akkor sem, ha tekintetbe vesszük, hogy állítható a magassága és egy gyári emblémás tokot is kapunk hozzá.

Na de itt van, már lehet kapni, akár párban is. Mert, hát mi lehet jobb, mint leszúrható egylábú székre elkölteni 2,5 millió forintot? Hát az, ha 5 milliót adunk ki rá!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button