______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Egy városnyi M-es BMW? Kisfilmet kapott a bajor gyártó digitális kampánya.

hirdetés

A BMW M Town egy virtuális városként indult, ahová a sportos bajor járgányok iránti érdeklődők regisztrálhattak, de nem sokkal később egy tényleges kiállítás is nyílt ezzel a névvel. Most pedig itt egy komoly “sztori” videó, ami természetesen egy olyan városban játszódik, ahol csak M-es BMW modellekkel találkozhatunk.

 

Érdekes koncepcióként indult még évekkel ezelőtt a BMW M Town, azaz BMW M város kampány, mely amolyan virtuális közösségi térként funkcionál a mai napig a sportosabb bajor járgányok iránt érdeklődők és tulajdonosok számára. Aztán tavaly ezen a néven meg is nyílt a BMW hivatalos, kézzel is fogható kiállítása Münchenben, ahol fizikai valójában is megismerkedhet mindenki az M-es részleg történelmével, jelenével és jövőjével egyaránt.

Most viszont megint csak a képzelet világába kalauzol minket a gyártó, ugyanis egy új sztori alapú videóval nyerhetünk betekintést egy olyan városba, ahol lényegében minden említésre méltó BMW M sportkocsiból létezik legalább egy darab.

hirdetés

Eleve már nyerő választás, hogy a főhősünk egy E30 M3-ast hajt, de említést érdemel a nagy eseményt bejelentő,  az egzotikus autóiról elhíresült youtuber, Shmee150 is.

Na szóval emberünk kap egy fülest, hogy egy bemutató készülődik a városban, amire évek óta várt mindenki. Igen, ez az M Performance felni, ami az új M3 és M4 generációval együtt kerül forgalomba 2021 első felében.

hirdetés

További érdekesség még, hogy a videóban 1 perc 16 másodpercnél feltűnik a nemsokára bemutatásra kerülő BMW M3 Touring, azaz a kombi kivitel, a fickó pedig aki a csomagtartóban ülve az újságot olvassa nem más, mint Markus Flasch, az M-es részleg vezérigazgatója. Az ezt követő felvétel is elég beszédes, az elektromos töltőt telepítő férfi ugyanis a villanyosításra utal, ami nemsokára bekövetkezik a bajorok teljesítményorientált részlegénél is.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button