______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Lemondott a Ferrari vezérigazgatója

hirdetés

Meglepetésként érte Louis Camilleri hirtelen lemondása az autós világot. A Ferrari vezérigazgatója az elmondása alapján nyugdíjba vonul ezért távozik a Philip Morris elnöki székéből is.

 

Szinte mindenféle előjel nélkül érkezett a hír Maranellóból, hogy a Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri azonnali hatállyal lemond a neves márkánál betöltött vezető tisztségéről. Ezzel egyidejűleg a Philip Morris elnökségi székét is feladja, tehát Camilleri ténylegesen nyugdíjba vonul minden fontosabb betöltött pozíciójáról.

Egyes híresztelések szerint az állhat a háttérben, hogy a Ferrari vezér koronavírus miatt kórházba került, ami alapvetően változtatta meg a jövőre vonatkozó elképzeléseit és a mindennapjait inkább a családjával kívánja eltölteni az elkövetkező években.

hirdetés

A jelenleg 65 éves Camilleri még 2018-ban vette át az olasz gyártó vezérigazgatói székét, miután Sergio Marchionne elhunyt egy műtét szövődményeinek következményeként.

“A Ferrari az életem része volt, amit igazgatóként irányítani óriási megtiszteltetésnek számít. Csodálattal gondolok a Maranellóban dolgozó nőkre és férfiakra, akik rajongásukban és elkötelezettségükben nem ismernek határt. Nagyon büszke vagyok a Ferrari elmúlt években elért sikereire, de abban is biztos vagyok, hogy a legnagyobb eredmények még csak ez után következnek!”- búcsúzott közleményében az olasz gyártótól a leköszönő vezérigazgató, akinek helyét átmenetileg John Elkann, a márka eddigi elnöke veszi át.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button