______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Leáll két hétre a Ford Bronco gyártása

hirdetés

A Ford bejelentette, hogy alkatrészhiány miatt két hetes kényszerszünet következik a Bronco gyártásában. Nem jó hír ez az amúgy is lassan végeláthatatlan várólistán várakozók számára.

 

Ford Bronco. Meseszép elrajtolás, folyamatos kereslet és végeláthatatlan várólisták. Így lehet összefoglalni a trendi amerikai terepjáró eddigi rövidke, ám mégis eseménydús pályafutását. Most éppen hol tartanak a sztorinál? A még több várakozásnál!

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Ford amerikai képviselete levelet küldött a megrendelőknek, melyben értesítik őket, hogy még megközelítőleg sem tudják megmondani, hogy ki mikor veheti majd át az autóját. Ennek az oka, hogy a kereslet folyamatosan növekszik, a gyártó pedig nem bírja szusszal a megrendeléseket, ráadásul az alkatrészellátás is akadozik. Most már ráadásul nem csak akadozik, hanem meg is állt.

hirdetés

A Bloomberg magazin beszámolója szerint ugyanis a michigani gyáregységben két hetes kényszerszünetet kénytelenek beiktatni, mert egyszerűen kifogytak néhány alkatrészből. Pontosan mikből? Erre nem tér ki a forrás, csupán következtetni lehet, hogy a keménytetőről van szó többek között, hiszen arra legutóbb is úgy hivatkozott a gyártó, mint a Bronco termelés Achilles-sarka.

Ezzel pedig még tovább növekedik a várólista, a Ford ugyanis nem zárta le a kilátástalan helyzet ellenére sem a rendelések felvételét. A vásárlóknak talán kedvét szegi a bizonytalanság? Úgy tűnik, hogy ez sem igaz. Aki Bronco-t vesz, az a tengerentúlon úgyis sokadik hobbijárgányként gondol rá, tehát nem arról van szó, hogy nem tud majd az illető boltba vagy munkába járni, amíg vár a legújabb játékszerére.

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button