______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Homokfutóként született újjá a Lamborghini Huracán

hirdetés

Hogy fér össze egy Lamborghini Huracán és a terepen csapatás? Majdhogynem sehogy, de némi képzelőerővel és anyagi ráfordítással minden lehetséges. Itt a Jumpacan.

 

Amikor egy autó terve megszületik a gyártó tervezőasztalán, akkor az is elrendeltetik, hogy az adott modellt milyen körülmények között fogják majd használni a vásárlók. A Lamborghini a Huracánt például igazi aszfaltszaggató sportkocsinak álmodta meg. Na de mi van akkor, ha valaki inkább egy Lamborghini homokfutóra vágyik? Akkor kerül előtérbe a pénz és a kreativitás.

Adott egy Youtube csatorna, ahol eszement átalakításokra és felújításokra vállalkoznak a srácok. Ez a B is for Build, melynek legújabb projektje egy off-road Lamborghini Huracán. Persze, csak képletesen, hiszen a végeredmény valami egészen más lett.

hirdetés

A srácok ugyanis az olasz sportkocsiból csak az utascellát tartották meg, minden más alkatrészt vagy eltávolítottak vagy pedig másra cseréltek. A csővázas szerkezet teljesen egyedi tervezés akárcsak a futómű, a meghajtásról viszont egy GM eredetű LS V8-as gondoskodik a fékek pedig a Ford Mustang GT500 sajátjai. A belsőt teljesen eltávolították (nem kell a plusz súly) a tapadást pedig elől 35, hátul pedig 37 colos terepgumikra bízták. Az eredmény egészen különleges és egyedi, talán egy picit gyermekkorunk távirányítós járgányaira emlékeztet. De vajon megérte a beleölt pénzt és energiát? Ezt maguknak kell eldönteniük, a kreativitás viszont mindenképpen dicsérendő!

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button