______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Lamborghini hangzás? Új értelmet nyert a kijelentés az olasz gyártó legújabb termékei által!

hirdetés

Nem ritka manapság, hogy bizonyos autógyártók más, az autózáshoz nem mindenképpen köthető termékeket is piacra bocsátanak. Ezt lépte most meg a Lamborghini is egy pár új fej- és fülhallgatóval.

 

Az már szinte magától értetődő, hogy egyes autógyártók a mobilitás más területein is szerencsét próbálnak, ám az sem furcsa manapság, hogy olyan termékekkel rukkolnak elő, aminek semmi köze az autózás és a közlekedés világához. Elég például a Cupra fali lámpáira gondolni ebben a témában, de ott van például a Rolls-Royce által piacra dobott bőrönd kollekció is.

Most a Lamborghini is lépett egy hasonlót és az amerikai Master & Dynamic céggel összeállva piacra dobták a márka első fej- és fülhallgatóit. Bizony, többes számban, mert mindjárt két típus is érkezett más árazással és természetesen tudással is.

hirdetés

Az aktív zajszűrős fejhallgató MW65 néven kerül a boltokba nem elhanyagolható 571 eurós árcédulával. Ez kérhető fekete, fehér és szürke alapszínben is, illetve a fejpánt párnázata lehet sárga vagy fekete alcantara borítású. A termék természetesen vezeték nélküli, de a gyártó leírása szerint egyetlen akkumulátor feltöltéssel akár 24 órán keresztül is működik nagyobb hangerővel és aktivált külső zajokat kioltó programmal is.

A fülhallgató természetesen valamivel olcsóbb, azért “csak” 371 eurót kell kifizetnünk, ám jár hozzá egyedi Lamborghini mintás fém tok is, mely egyben a parányi akkumulátorok (természetesen az MW07 megjelölésű modell is vezeték nélkül működik) töltését is ellátja. Ezzel a megoldással akár 40 órán keresztül is képes ellátni a feladatát a két kis fülhallgató.

hirdetés

Az újdonságok értékesítése már elkezdődött, azok egyaránt elérhetők a Lamborghini és a Master & Dynamic online boltján keresztül.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button