______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Tom Hanks lakókocsija keresi új gazdáját

hirdetés

Egy hosszú Airstream lakókocsi már önmagában különlegesnek számít. Amit most hirdetnek eladásra egy aukciós oldalon, az ráadásul nem mindennapi előélettel rendelkezik. Maga Tom Hanks használta azt a forgatások alatt.

 

Aki jártas a lakókocsik világában, az tudja, hogy az Airstream mindig is a felső kategóriát jelentette a klasszikus megjelenés ellenére is. Előszeretettel vásárolják az ilyen mozgatható otthonokat a sztárok is, ami még tovább növelheti az amúgy sem visszafogott értéküket. Itt van például a most a Bonhams aukciós portálon feltűnt példány esete!

Adott ugyanis egy 1992-es Airstream, ráadásul a hosszabbik fajtából. A külső megjelenés mondhatni megszokott, ám a belső teljesen egyedi. Persze, már egy picit kopottas a bútorzat, a külső és a belső egyaránt tele van mindenféle matricával, de a hozzáértők így is nagyjából 250 ezer dollárra, azaz több mint 70 millió forintra becsülik az értékét.

hirdetés

Miért? Mert az előző tulajdonos nem más, mint az amerikai filmsztár Tom Hanks, aki saját használatra vásárolta a lakókocsit még 1993-ban, amikor megunta, hogy a produkciók rendszeresen olyan modelleket biztosítottak számára, melyek nem csak tele voltak kompromisszumokkal, de kimondottan kényelmetlenek is voltak.

“Azokban az időkben vettem, amikor lelassultak a forgatások. Túl sok időt töltöttem a szokásos lakókocsik ronda és kényelmetlen berendezései között, ezért elhatároztam, hogy szerzek egy Airstream-et, amit saját igényeim szerint rendeztetek be”- magyarázta Hanks az aukciós portálnak.

hirdetés

A lakókocsi lényegében Hanks összes nagyobb filmje alatt jelen volt a díszletek mögött, ezt jelzik a rajta elhelyezett matricák is. Mindezek mellett természetesen más sztárok is jártak benne, amikor Tom Hanks meghívta őket az “otthonába”, így az augusztus 13.-án árverezésre kerülő tétel kihagyhatatlan lehet az amerikai filmes relikviákat gyűjtők számára.

képek: Bonhams

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button