______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kormányváltás a Teslánál

hirdetés

Sok bírálat érte az elmúlt időszakban a Tesla különleges kormánykialakítását. Nem feltétlenül a formája miatt, hanem inkább azért, mert nagyon gyorsan kopik. Most ezt javítják ki a gyáriak egy időtállóbb anyagokkal kialakított változattal.

 

A Tesla az elmúlt években elég sok érdekes dologgal próbálta magához édesgetni a különlegességre vágyó vásárlókat. Ott van például a felfelé nyíló hátsó ajtó, a zenélő-táncoló üzemmód, az állandóan őrködő Sentry mód vagy éppen a különleges, korábban leginkább repülőgépekben látott kormánykialakítás.

Ez utóbbi került mostanság a figyelem középpontjába, miután rengeteg tulajdonos számolt be arról, hogy a kormány nagyon nem bírja a strapát. Magyarán nem kell egész nap “csiszatolni” ahhoz, hogy csúnyára kopjon a felülete, ráadásul még úgy is elbomlani látszik a felülete egy idő után, hogy azt nem is használja igazán az ember. Erre a legjobb példa a Petersen Múzeumban kiállított Tesla belső, amiben szintén elkezdett magától szétnyílni a kormány külső burkolata.

hirdetés

Jó hír viszont, hogy eljutottak a gyártóhoz a panaszok, akik már el is kezdték kiértesíteni a Yoke kormánnyal szerelt autók tulajdonosait arról, hogy idén júliusban megkezdik a problémás darabok lecserélését egy jóval időtállóbb, jobb anyagfelhasználású példányra, természetesen ingyen.

forrás: Carscoops

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button