______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Korlátozott funkciókkal, de már szeptemberben megkezdődik az első ID.3 Volkswagenek kiszállítása

hirdetés

A Volkswagen nem halogatja tovább az elektromos ID.3 modellek kiszállítását, ezért szeptemberben megérkeznek az első példányok a megrendelőkhöz. A szoftveres hibák egy részén még dolgoznak viszont, így lesz olyan funkció, mely kezdetben nem lesz elérhető.

 

A Volkswagen nem csak a koronavírus járvány miatt csúszott meg alaposan az elektromos ID.3 modellek piacra vezetésével, hanem bizony szoftveres hibák tömkelege is nehezítette az elmúlt hónapokban ezt a folyamatot. Most úgy látszik, hogy a problémák nagyobb részét sikerült kijavítani, ugyanis a legújabb közleményben már szeptemberi kiszállításról is beszélnek a németek, már ha az új tulajdonosok belemennek egy alkuba.

A szeptemberben leszállításra kerülő példányok ugyanis korlátozott infotainment és head-up display funkciókkal rendelkeznek majd, mivel a szoftveres hibák elhárítása még erősen folyamatban van. Akinek ez rendben van, az ingyen megkapja az ID.3 1ST Mover Club tagságot az autóhoz, ami közvetlen kapcsolatot jelent a gyártóhoz, lényegében egy kommunikáción alapuló VIP tagság keretein belül. Még ennél is jobban járhatnak, akik lízingelik az elektromos Volkswagent, nekik ugyanis az első három havi díjat elengedi a gyártó, cserébe viszont visszajelzéseket várnak az autó működéséről használat közben.

hirdetés

Akik nem szeretnének tesztelni, hanem a már kész autókra kíváncsiak, azok viszont csak az év végén jutnak majd hozzá a saját példányukhoz. A korlátozott funkciókkal rendelkező járgányok is várhatóan ekkor kapják meg a frissítést, mely elérhetővé tesz minden addig zárolt rendszert a felhasználóknak.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button