______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kombi M3-as érkezhet a BMW palettájára

hirdetés

Már egy ideje foglalkoztatja a rajongókat a kérdés, hogy vajon a BMW miért nem hajlandó puttonyos modelleket felvenni az M-es palettára? A hivatalos válasz, hogy a szóban forgó kínálat célközönsége nem keresi a kombikat, a nem hivatalos pedig, hogy már készül az új M3 Touring.

 

A BMW M-es palettája már egy ideje teljesen nélkülözi a kombi kiviteleket, pedig a rajongókat rendszeresen megmozgatja a kérdés, hogy miért nem lehet puttonyosokat vásárolni gyári tuningos kivitelben úgy, ahogy azt mondjuk az Audi esetében bárki megteheti. A bajorok hivatalosan annyit reagáltak erre nem is olyan régen, hogy az a vásárlói réteg, aki az M-es palettáról vásárol, nem igényli a kombi kivitelek meglétét.

Most viszont nagyon úgy tűnik, hogy változott a BMW hozzáállása, ugyanis a BMW Blog megbízható belsős információkra hivatkozva jelentette ki, hogy már készül az M3 Touring, mely az előzetes tervek szerint 2023-ban fog megjelenni a kínálatban.

hirdetés

Persze, gyári megerősítés egyelőre nincs, de annak fényében, hogy a Mercedes és az Audi is kínál ebben a méretosztályban tovább erősített puttonyosokat, ráadásul nem is viszik őket rosszul, van benne ráció, hogy a BMW legyőzve a saját elveit tényleg beadta a derekát. Ha tényleg fejlesztik már az M3 kombit, akkor az nemsokára úgyis kiderül legalább 1-2 kémfotó erejéig!

 

UPDATE: közben befutott a gyári megerősítés is, tényleg készül az M3 Touring!

hirdetés
Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button