______________________________________________________________
hirdetés
Autós Hírek

Kigyulladhatnak a hibrid Ford Kugák

hirdetés

Az új Ford Kuga konnektoros hibrid változata kapott egy elég jelentős visszahívást igen komoly hibajelenség miatt. Töltés közben gyulladhatnak ki egyes példányok.

 

Komoly problémák lehetnek a Ford Kuga konnektoros hibrid változatával, ami miatt még az Európai Unió veszélyes termékeket jelző listájára is felkerült az autó egy gyártási széria erejéig. Kiderült ugyanis, hogy egy tervezési hiba miatt a 2019 július 1 és a 2020 június 5 között legyártott példányok hajlamosak kigyulladni hálózatról töltés közben.

Az első vizsgálatok szerint a tüzet elektromos zárlat okozza, miután a másodlagos diagnosztikai vezérlőmodul a csatlakozónál beázhat. A nedvesség és a magas feszültség pedig továbbra sem élnek együtt kéz a kézben nagy barátságban!

hirdetés

A problémát a gyártó is észlelte és a kivizsgálás és hibaelhárítás idejére leállította a hibrid Kuga értékesítését. A már leszállított példányok felhasználóitól pedig azt kérik, hogy amíg nem javítja ki ingyenesen a márkaszerviz a hibát, addig lehetőleg ne töltsék otthoni hálózatról az autót, illetve menet közben inkább az “EV Auto” üzemmódot részesítsék előnyben.

Címkék

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to top button